SEKSI PROBLEM: Fajterka ne može da kontroliše sise!

Izvor: Kurir, 12.Jul.2013, 14:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SEKSI PROBLEM: Fajterka ne može da kontroliše sise!

Ronda Rouzi da ima malo takmičarki s velikim sisama na OI

NJUJORK - Šampionka u Ultimat fajtu u bantam kategoriji Ronda Rouzi izjavila je da ima problem da kontroliše grudi tokom mečeva.

"Kada je neko na tvojim leđima i kada pokušava da ti otkine glavu, neke stvari mogu da se otmu kontroli. Htela sam jednom tokom borbe da namestim grudnjak, ali sam u tom trenutku dobila udarac", rekla je Ronda i dodala:

"Ne možete često da vidite takmičarke >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << s velikim sisama na Olimpijskim igrama. Mislim da je to s razlogom, jer predstavlja problem u nekim sportovima. Što su sise veće, to je teže. Mene bi bilo sramota da mi ispadnu tokom meča".

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

SEKSI PROBLEM: Fajterka ne može da kontroliše sise!

Izvor: Dzungla.org, 12.Jul.2013

Ronda Rouzi da ima malo takmičarki s velikim sisama na OI OpširnijeKurir

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.