SEKSI MAMICE

Izvor: Kurir, 12.Avg.2010, 10:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SEKSI MAMICE

Konačno se zna ko su najzgodnije selebriti mame! Kao laureat ponovno je zablistala glumica Hale Beri, koja je u konkurenciju ušla kao mama preslatke dvogodišnje Nale, koju je dobila u vezi sa manekenom Gabrijelom Obrijem.

Konačno se zna ko su najzgodnije selebriti mame!

Kao laureat ponovno je zablistala glumica Hale Beri, koja je u konkurenciju ušla kao mama preslatke dvogodišnje Nale, koju je dobila u vezi sa manekenom Gabrijelom Obrijem.

U stopu je >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << prati neprikosnovena Monika Beluči, koja sa glumcem Vensanom Kaselom ima šestogodišnju ćerkicu Devu i samo tri meseca staru Leoni, koju je rodila u 45. godini.

Supertrojku zaključuje žena koju je prošle godine časopis Eskvajer proglasio najseksepilnijom ženom na svetu - Kejt Bekinsejl, dok je četvrto mesto pripalo slatkoj Džesiki Albi, koju u stopu prate latino lepotice Salma Hajek i Sofija Vergara.

Manekenka Mila Jovović, majka dvogodišnje Ever Gabo, na sedmom je mestu, dok je mnogima omiljeni supermodel Hajdi Klum, koja ima četvoro dece, na odličnoj osmoj poziciji.

Na pretposlednjem mestu je Žizel Bundšen, dok listu najlepših mama zatvara Bridžet Mojnahan.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.