SEKSI: Ena Popov zavodi u providnoj haljini

Izvor: Kurir, 31.Jul.2013, 22:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SEKSI: Ena Popov zavodi u providnoj haljini

U izazovnoj crnoj haljini ispod koje je nosila crni bikini, voditeljka se fotografisala pre nego što je pošla na plažu

Voditeljka Ena Popov, iako radna sezona još uvek traje, svaki slobodan trenutak koristi kako bi uživala i opustila se na nekom od aktuelnih kupališta.

Ena je liniju vidno doterala, pa se tako ne libi da telo i pokaže. U izazovnoj crnoj haljini ispod koje je nosila crni bikini, voditeljka se fotografisala pre nego što je pošla na plažu i fotku podelila sa prijateljima i fanovima na društvenim mrežama Tviter i Fejsbuk, a komentari divljenja, naravno, nisu izostali.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

SEKSI: Ena Popov zavodi u providnoj haljini

Izvor: Dzungla.org, 31.Jul.2013

U izazovnoj crnoj haljini ispod koje je nosila crni bikini, voditeljka se fotografisala pre nego što je pošla na plažu OpširnijeKurir

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.