SEKS SAVETI NAŠIH BAKA: Tri trika za bolji orgazam!

Izvor: Telegraf.rs, 24.Sep.2016, 13:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SEKS SAVETI NAŠIH BAKA: Tri trika za bolji orgazam!

Seksualna rutina nešto je što i te kako može da naškodi jednoj vezi, a znamo i da nakon duge veze obično i dođe do toga, ali ako poslušamo par saveta naših baka, vrlo lako možemo to izbeći jer su ove jednostavne promene svima dobrodošle.

Možda će vam ove stvari zvučati čudno, ali nauka tvrdi da i te kako pale. A evo i koje su.

1. Pijte više vode

Kaže se da dnevno treba popiti 8 čaša vode. Zašto? Dehidracija utiče i na vaš seksualni nagon, kao >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << što i uzrokuje suvoću.

2. Nosite čarape

Znamo koliko čudno zvuči, ali prema jednom istraživanju, topla stopala umiruju područje mozga kod pripadnica lepšeg pola, koje je odgovorno za anksioznost i strah. A sa opuštenijom i mirnijom glavom, lakše je postići orgazam.

Foto-ilustracija: Profimedia

3. Jastuk za vrat

Ne treba čekati sledeće putovanje, da biste ga iskoristili. Promenite mu namenu te ga iskoristite kao seksualni jastuk. Bićete prijatno iznenađeni koliko je lakše i prijatnije napraviti određene poze, a i osećaji će biti svakako intenzivniji.

A u sledećem videu pogledajte da li ste za ljubav ili samo seks.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.