Izvor: Telegraf.rs, 05.Avg.2014, 15:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SEKS NA EKS: Polovina muškaraca ne može da izdrži duže od dva minuta!



Iako se muškarcima ovaj podatak neće dopasti, poznati autor Hari Fiš tvrdi da veliki broj muškaraca tokom seksa ne mogu da izdrže više od dva minuta. Mnogi muškaraci tokom seksa izdrže samo dva minuta.

-Dva minuta je zaista premalo da prosečna žena doživi orgazam vaginalnom penetracijom-, navodi Fiš u svojoj knjizi.

Prema njegovim rečima, prosečna dužina seksa je 7,3 minuta, četiri minute manje od vremena za koje žene tvrde >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << da je idealno.

Foto: Seks i Grad/Print Srceen

Foto: Seks i Grad/Print Srceen

Ovi podaci se slažu sa starom teorijom seksologa Alfreda Kinsija, koji je četrdesetih i pedesetih godina zaključio da tri četvrtine muškaraca ejakuliraju za dva minuta.

U nedavno objavljenom istraživanju u magazinu “Journal of Sexual medicine”, češki psiholozi Petr Wajs i Stjuart Brodi su naveli da je ženski orgazam u mnogo većoj korelaciji sa trajanjem seksa nego sa predigrom.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.