SEKS  NA EKS

Izvor: Kurir, 29.Okt.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SEKS NA EKS

Neki parovi koji su se zasitili kreveta rešili su da isprobaju veštinu vođenja ljubavi na neobičnim mestima

Istraživanje koje je sprovedeno na 6.000 osoba u 20 zemalja pokazalo je da su Norvežani prvaci u seksu na javnim mestima. Mesta na kojima su se odvijali seksualni odnosi uključivala su automobile, vozove, avione, plaže, parkove, svlačionice, kancelarije i biblioteke. Neki su se peli na drveće, krovove visokih zgrada, seksali se po liftovima, vozovima, bazenima, javnim >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << toaletima... Drugo mesto zauzeli su seksomani iz Australije, a treći su Grci.

A gde su tu Srbi, pitate se vi? Pa, mi zauzimamo visoko mesto u egzibicionizmu, a to vam je u prevodu šunjanje po parkovima ili autobuskim stanicama u cilju pokazivanja polnog organa radi postizanja ličnog polnog zadovoljstva. No, da se mi vratimo na prvobitnu temu...

Elem, odvažili se neki parovi u svetu pa rešili da razmene nežnosti na javnim mestima ne sluteći da će biti slikani i uhvaćeni na delu. Dok su drugi uživali u muzici i đuskanju, jedan par je uhvaćen kako prati nešto drugačiji ritam, i to na krovu iznad di-džeja. Verujući kako su neprimetni, prepustili su se plesu tela, ali neko ih je primetio i škljocnuo aparatom...

Iste sreće bio je i par koji se odavno zasitio kreveta pa je potražio nove izazove i pronašao ih na vrhu mosta (45 m)! Srećna vest je da dotični ljubavnici ne pate od vrtoglavice, a nesrećna da nisu ostali nezapaženi. Treći slučaj se desio kada su turisti jednog hotela hteli da sa snime panoramu, kad ne lezi vraže - umesto čarobne prirode, na snimku se našao par koji radi „ono“ usput gledajući divne prizore sa svog hotelskog prozora, i ne sluteći da će biti ovekovečeni.

Možemo samo da naslutimo da su oni najinventivniji umakli oku kamere i da njihove bravure na neobičnim mestima, na njihovu sreću, nisu ostale zabeležene za sva vremena.

Srpski doprinos istoriji seksualne revolucije diktiran je debljinom novčanika. Kako nemamo para za hotelske sobe, mi smo patentirali „hopa-cupa“ u kolima. Zato naši parkovi imaju neobično radno vreme - do 22 časa za šetanje kučića i dece, a nakon toga ga okupiraju ljubavni parovi. Pa, ko voli, nek izvoli!

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.