SEKS ČETIRI PUTA NA DAN TOPI KILOGRAME

Izvor: Kurir, 23.Mar.2012, 18:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SEKS ČETIRI PUTA NA DAN TOPI KILOGRAME

Misionarska poza sagoreva najmanje kalorija - do 115, a pseća čak 400

Seks dijeta je vrlo jednostavna - seks se preporučuje tri do četiri puta dnevno, a vikendom i više. Seks se smatra fizičkom vežbom koja zamenjuje trbušnjake, sklekove i druge naporne vežbe.

Potrebno je samo da se izbegava masna i teška hrana, a preporučuju se namirnice bogate vlaknima, sveže povrće i voće, morski plodovi i crno vino i tamna čokolada.

Poznato >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je da zdrava ishrana i fizička aktivnost čine savršenu formulu za vitku liniju. Fizička aktivnost je u ovom slučaju seks koji može sagoreti i do 400 kalorija za samo 30 minuta.

Topljenje kalorija takođe zavisi i o pozi pa tako misionarska poza sagoreva najmanje kalorija - do 115,  a pseća čak 400 kalorija. Predigra, skidanje odeće i strastveni poljupci mogu pomoći u sagorevanju 250 kalorija!

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.