SEKRETARI KAO PREDSEDNICI!

Izvor: Press, 19.Dec.2008, 23:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SEKRETARI KAO PREDSEDNICI!

Četiri državna sekretara, članovi Skupštine NIS-a, mesečno primali po 336.912 dinara, što je duplo veća plata od predsednika Srbije!

Četiri državna sekretara Vlade Srbije, Miodrag Đidić, Nebojša Ćirić, Aleksandar Miščević i Radivoje Mitrović, koji su istovremeno i članovi Skupštine NIS-a, zaključno sa decembrom primali su mesečno po 336.912 dinara!
To je dva puta više od onoga što prima predsednik...

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Šeici

Izvor: Kurir, 20.Dec.2008, 09:37

BEOGRAD - Predsednica UO NIS Biserka Jeftimijević-Drinjaković na toj funkciji primila je do sada jednu platu, u iznosu od 530.000 dinara, dok je plata generalnog direktora ovog javnog preduzeća Miloša Saramandića i dalje tajna. U isto vreme, odlukom Skupštine akcionara NIS utvrđeno je da će članovi...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.