SEKIROM USMRTIO MLADIĆA (23) U NOVOM SADU Policija uhapsila osumnjičenog i njegovu saučesnicu

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jan.2020, 20:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SEKIROM USMRTIO MLADIĆA (23) U NOVOM SADU Policija uhapsila osumnjičenog i njegovu saučesnicu

Novosadska policija uhapsila je S. S. (25) iz Štrpca, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo teško ubistvo.

Sumnja se da je, u Novom Sadu, sekirom usmrtio dvadesettrogodišnjeg mladića iz Titela, čije je telo pronađeno na Novom naselju.

Zbog postojanja osnova sumnje da je prisustvovala ubistvu, a nije prijavila krivično delo, uhapšena je i J. J. (29) iz Novog Sada, koja se tereti za neprijavljivanje krivičnog dela i učinioca.

Oboje su zadržani do 48 sati, a sudija za prethodni postupak odredio im je pritvor, do 30 dana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HAPŠENJE U NOVOM SADU Osumnjičen da je SEKIROM UBIO MLADIĆA u Titelu, pa bacio telo

Izvor: Blic, 30.Jan.2020

Policija u Novom Sadu uhapsila je S. S. (25) iz Štrpca, zbog sumnje da je učinio krivično delo teško ubistvo, prenose elektronski mediji.

Nastavak na Blic...

DETALJI JEZIVOG UBISTVA SEKIROM u Novom Sadu: Motiv ljubomora? ISKASAPIO bivšeg svoje devojke!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jan.2020

Prema saznanjima, osumnjičeni za ubistvo S. S. (25) je sadašnji dečko J. J. (29), a ubijeni mladić iz Titela je njen bivši dečko...Policija je uhapsila jednu osobu osumnjičenu za ubistvo u Novom Sadu...Stravičan zločin otkriven je 29. januara u Novom Sadu, kada je pronađeno beživotno telo...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Zbog LjUBOMORE SEKIROM USMRTIO bivšeg dečka svoje devojke, zločin izveo pred njom i telo mladića BACIO U RUPU? Užas u Novom Sadu, uhapšeni osumnjičeni!

Izvor: Večernje novosti, 30.Jan.2020

Sumnja se da je S. S. (25) iz Štrpca ubio dvadesettrogodišnjaka, čije je telo pronađeno 29. januara na Novom naselju Policija u Novom Sadu uhapsila je S. S. (25) iz Štrpca, zbog sumnje da je učinio krivično delo teško ubistvo. Sumnja se da je, u Novom Sadu, sekirom usmrtio...

Nastavak na Večernje novosti...

Uhapšen prevarant iz Vranja policija poziva oštećene da se jave

Izvor: VOM.rs, 31.Jan.2020, 14:09

Uhapšen prevarant iz Vranja policija poziva oštećene da se jave. . Policija je saopštila da je uhapsila N. Đ. (28) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela prevara i falsifikovanje isprave. On se tereti da je prevario ljude putem društvenih mreža. U policije navode...

Nastavak na VOM.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.