SEKIROM JE UDARIO BRATA U GLAVU, PRIZOR JE BIO STRAŠAN Komšije o krvavom zločinu u Nišu - ubica izleteo iz kuće i uzvikivao ovo!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Apr.2023, 22:21

"SEKIROM JE UDARIO BRATA U GLAVU, PRIZOR JE BIO STRAŠAN" Komšije o krvavom zločinu u Nišu - ubica izleteo iz kuće i uzvikivao ovo!

Prema rečima komšija braća su živela sama i oduvek je bilo razmirica među njima, ali je i pored toga stariji brat pre dva meseca garantovao za mlađeg brata i na njegovo insistiranje otpušten je iz Specijalne bolnice za psihijatrijske bolesti u "Gornjoj Toponici"

Stanovnici niškog naselja Trošarina u šoku su posle bratoubistva koje se u njihovom komšiluku dogodilo u toku današnjeg prepodneva, kada je muškarac (47), kako se sumnja, ubio sekirom svog rođenog brata (52).
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
.

Njihov komšija kaže da se ubistvo dogodilo u porodičnoj kući u kojoj su braća živela.

- Nisam bio tu, ali sam čuo od ostalih da je osumnjičeni odmah istrčao iz kuće u dvorište i počeo da više: 'Ubio sam brata, ubio sam brata'. Mislim da se odmah pokajao za to što je uradio. Međutim, kažu da je prizor u kući bio strašan, da je brata udario sekirom u glavu - kazao je komšija.

Prema njegovim rečima, braća nisu nigde radila već su se izdržavala od nasleđene očeve penzije. Nisu živeli u izobilju, dodao je, živeli su kako su mogli, ali svoje legalne prihode nisu imali.

Komšinica braće je da joj se ubijeni muškarac juče žalio da njegov mlađi brat pije alkohol i jake lekove, a to ne bi smeo da radi.

- On ga je izvukao iz Toponice, na svoj zahtev, da mu bude bolje. Davala sam im hranu pošto su im umrli i majka i otac, bilo mi ih je žao. Kada su bili mali bili su deca za primer. Oni nisu nikad dirali nas, ali je mlađi brat bio psihički labilan. Dolazio je na kapiju i tražio novac da bi kupio alkohol. Rekla sam mu da hoću da mu dam hranu, hleb, a novac za alkohol nikada. On je u dragstoru pio, zaduživao se, ali nisam očekivala da će to tako da se dogodi - izjavila je Stojadinović.

Ona je kazala da smatra da je "sistem zakazao", da nisu smeli da puste mlađeg brata iz bolnice i bude zajedno sa starijim.

Tetka braće koja živi u kući kratko je prokomentarisala, da je uvek bilo razmirica među braćom, ali nikada ozbiljno kao danas.

Policijska uprava Niš danas je saopštila da je osumnjičenom određeno zadržavanje do 48 sati i da će sa krivičnom prijavom biti priveden Višem javnom tužiocu na saslušanje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.