ŠEF MAFIJE HRANIO SIROMAŠNE TOKOM LOKDAUNA: Sicilija i dalje rastrzana između pravne države i Koza Nostre

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jan.2021, 16:32

ŠEF MAFIJE HRANIO SIROMAŠNE TOKOM LOKDAUNA: Sicilija i dalje rastrzana između pravne države i Koza Nostre

Šef mafije Đuzepe Kusimano hranio je siromašne tokom prvog lokdauna u Palermu

 Šef mafije Ðuzepe Kusimano hranio je siromašne u Palermu tokom prvog zaključavanja Italije između marta i maja prošle godine, naveli su danas neimenovani izvori nakon što je u policijskoj akciji uhapšeno 16 šefova mafije i reketaša u glavnom gradu Sicilije.

Policija je saopštila da je to potvrda da Koza Nostra i dalje postoji i pokušava da zameni italijansku državu u pružanju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << usluga i tako stekne prihvatanje i podršku.

Kusimano (37) je izjavio za Ansu prošlog aprila da je njegov dobrotvorni rad usmeren na pokušaj da pomogne ljudima koji nemaju novca ni da se prehrane.

Gradonačelnik Palerma Leoluka Orlando ocenio je to kao dokaz da Koza nostra koristi ekonomsku krizu izazvanu kovidom-19.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.