SEDNICA ZAKAZANA, VEĆINA ZA RAD I ODLUČIVANJE NEIZVESNA

Izvor: Kurir, 05.Feb.2012, 19:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SEDNICA ZAKAZANA, VEĆINA ZA RAD I ODLUČIVANJE NEIZVESNA

Prva vanredna sednica Skupštine Srbijepočinje u sredu ,ali se ne zna dali će biti većine za rad jer je SPO najavio da neće učestvova

BEOGRAD - Prva vanredna sednica Skupštine Srbije u 2012. godini zakazana je za sredu, 8. februar, ali se ne zna da li će imati i većinu potrebnu za rad i odlučivanje.

Razlog je najava Srpskog pokreta obnove da poslanici te stranke neće učestvovati u radu skupštinske većine dok se ne razreše državnih funkcija članovi SPO-a >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Srđan Srećković i Sanja Čeković.

Predsednica republičkog parlamenta Slavica Đukić Dejanović je, međutim, izrazila uverenje da će poslanici SPO-a učestvovati u radu Skupštine i glasati o aktima koji se nalaze na dnevnom redu sednice, zakazane na predlog Vlade Srbije.

"Pocenjujem da će svi poslanici dati svoj doprinos radu parlamenta", navela je Đukić Dejanović, podsetivši da se na dnevnom redu nalaze kadrovska rešenja o Visokom savet sudstva i Veću tužilaca.

SPO je ranije saopštio da posanici te stranke neće učestvovati u radu skupštinske većine dok se ne obustavi "orkestrirana kampanja" protiv te stranke i dok ne razreše državnih funkcija Srećković i Čekovićeva.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zakazana vanredna sednica Skupštine Srbije

Izvor: S media, 05.Feb.2012

Neizvesno je da li će u sredu, 8.februara, na vanrednoj sednici Skupštine Srbije biti prisutna potrebna većina za rad i odlučivanje...Razlog je najava Srpskog pokreta obnove da poslanici te stranke neće učestvovati u radu skupštinske većine dok se ne razreše državnih funkcija članovi SPO-a...

Nastavak na S media...

SREĆKOVIĆ OSTAJE MINISTAR!

Izvor: Kurir, 06.Feb.2012, 08:07

Ministar vera i dijaspore Srđan Srećković, donedavno potpredsednik SPO, ostaje član Vlade i pored najave poslanika SPO da neće učestvovati u radi Skupštine sve dok ne bude razrešen funkcije, saznaje Kurir...BEOGRAD - Džabe se busaju!..Ministar vera i dijaspore Srđan Srećković, donedavno potpredsednik...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.