SEDMORICA nasilnika TUKLA maturanta u Šapcu: U blizini splava udarali ga čime su stigli

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Feb.2024, 18:47

SEDMORICA nasilnika TUKLA maturanta u Šapcu: U blizini splava udarali ga čime su stigli

Zbog teških povreda mladiću je dijagnostika trajala čak dva i po sata!

U Šapcu u blizini jednog splava, sedmorica napadača prebilo je jednog maturanta i time nanela ozbiljne telesne povrede.

Policija u Šapcu je identifikovala učesnike tuče u noći 17. februara u blizini splava na Savi kada je brutalno prebijen srednjoškolac (18), maturant Medicinske škole, saznaje "Telegraf.rs"

- Krivične prijave zbog učestvovanja u tuči biće podnete protiv sedmorice >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mladića - prenosi Telegraf.

Podsetimo, u oko pola dva posle ponoći, nakon slavlja u svečanoj sali na splavu, dok je na pakringu čekao oca da dođe po njega i odveze ga kući, mladića je napala grupa nasilnika.

Tukli su ga rukama i nogama po glavi i telu zbog čega je zadobio podlive, posekotine i otoke po glavi, licu, grudima i leđima, kao i frakturu podlaktice, a trpeo je i jake bolove.

- U urgentni prijem šabačke bolnice on je transportovan sanitetom hitne pomoći u pratnji oca koji je u međuvremenu stigao. Dijagnostika je zbog brojnih povreda trajala dva i po sata, posle koje mladić nije hospitalizovan, ali je nedelju dana posle kobne noći odlazio na kontrole i dodatna snimanja jer su mogla da se obave tek nakon što su spali otoci - saznaje Telegraf.rs.

Slučaj su po službenoj dužnosti prijavili lekari, a u istrazi su u policiji saslušani svi akteri tuče.

(Srbija Danas/Telegraf)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.