SEDMOMESEČNA BEBA HITNO PREBAČENA u Urgentni centar, ali je podlegla povredama koje joj je naneo PORODIČNI PAS: Prabaka koja ju je čuvala očajna...

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Apr.2023, 07:37

SEDMOMESEČNA BEBA HITNO PREBAČENA u Urgentni centar, ali je podlegla povredama koje joj je naneo PORODIČNI PAS: Prabaka koja ju je čuvala očajna...

Sedmomesečna devojčica umrla je nakon što ju je napao porodični pas u Džordžiji, saopštile su vlasti.

Sereniti je odmah prebačena u Medicinski centar AU, gde je preminula od zadobijenih povreda, saopštila je Kancelarija šerifa okruga Кolumbija.

Prabaka deteta, Migdelija Gvadalupe, čuvala ju je u vreme napada.

Gvadalupe je zadobila povrede koje nisu opasne po život pokušavajući da odvuče psa i morala je da bude hospitalizovana. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Vlasti još istražuju šta je izazvalo smrtonosni napad psa.

Кomšije su rekle televizijskoj stanici da je životinju, koja je pripadala vlasnicima kuće u kojoj je Gvadalupe iznajmila sobu, teško kontrolisati.

- Nije imala snage da se nosi sa tim psom - rekao je Stiven Foks o prabaki.

Pas je u karantinu radi testiranja na besnilo do istrage.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.