SEDAMNAESTA VRATA Da li je ovo najužasnija kuća strave na svetu?

Izvor: Blic, 14.Okt.2015, 22:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SEDAMNAESTA VRATA Da li je ovo najužasnija kuća strave na svetu?

Kuća strave "17th door" nalazi se u Tastinu, u Kalifroniji, i neki je smatraju najužasnijom kućom strave na svetu. U njoj ukupno ima 17 soba i svaka je strašnija od prethodne, a posetioci moraju da viču "milost" ako u nekom trenutku žele da se izbave odatle. Takođe, pre ulaska u nju potrebno je potpisati poseban formular i tek onda je moguće ući u svet uvrnutog uma studentkinje Paule i njene strašne prošlosti.

Can you walk in Paula's shoes through the dissolution of her >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << life, and face her personal demons? #the17thdoor #hauntedhouse #haunted #orangecounty #halloween #horror #haunt

Paula se bori sa drogom, anoreksijom i samoubilačkim mislima. U učionicama pojavljuju se groteskna čudovišta, kao i u biblioteci, kafeteriji i ostalim tipično studentskim mestima. I takođe im je dozvoljeno da posetioce dodiruju i ližu.

School's Officially Back in Session!.. Is your teacher as EVIL as ours?? Visit www.the17thdoor.com for more info! #the17thdoor #hauntedhouse #haunt #haunted #horror #orangecounty #halloween #college

Posetioci su zaključani u svakoj od soba izmišljenog medicinskog fakulteta Glutir po 90 sekundi. Tada se oglašava školsko zvono i onda je moguće preći u sledeću, još strašniju sobu.

Ovo je ideja bračnog para Robi i Heder Luter, koji su uložili preko 100.000 dolara u projekat. Čak i horor entuzijasti smatraju da je ovo najstrašnije iskustvo otvoreno za javnost.

We're getting ready for you!!!#the17thdoor #hauntedhouse #haunt #hauntseason #hauntlife #californiahauntedhouse

Ipak, Robi (36) smatra da je ova ukleta kuća ispala još mirnije nego što je on planirao.

#the17thdoor #hauntedhouse #haunt #hauntseason #hauntlife #californiahauntedhouse

- Želeo sam da napravim tako ekstremnu i neverovatnu ukletu kuću da na kraju izazovem proteste u kojima bi me naterali da je zatvorim. Neke moje ideje su ipak bile previše užasne - rekao je on.

Hired our final cast member today... Just had the right look you know? #the17thdoor #hauntedhouse #haunted #haunt #horror #halloween #orangecounty

Ipak, ova ukleta kuća privukla je mnogo posetilaca, a od otvaranja 25. septembra posetilo ju je na hiljade ljudi. Robi kaže da je četvrtina posetilaca vikala "milost" pre nego što se završio ceo krug od 17 soba.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Morate potpisati da će vas dirati i lizati: Da li biste izdržali nekoliko sati u ovakvoj kući strave?

Izvor: B92, 15.Okt.2015, 12:02

Kuća strave „17th door“ koja se nalazi u Kaliforniji podrazumeva da posetioci moraju proći 17 soba od kojih je svaka seledeća strašnija od prethodne, a ako žele da se izbave moraju povikati „milost“. Upravo je to čini najstrašnijom na svetu...Naime, pre ulaska u kuću morate potpisati...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.