SEĆATE LI SE OKTOMAME? Pre osam godina rodila je OSMORKE, bila je MEGA POPULARNA, a danas živi skroz drugačijim životom (FOTO)

Izvor: Blic, 08.Avg.2017, 15:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SEĆATE LI SE OKTOMAME? Pre osam godina rodila je OSMORKE, bila je MEGA POPULARNA, a danas živi skroz drugačijim životom (FOTO)

Pre osam godina, Amerikanka Natali Suleman, koja je već imala šestoro dece, rodila je osmorke. Mediji su neko vreme intenzivno izveštavali o njoj, ali je posle izvesnog vremena gužva oko nje utihnula.

Fotografija njenog trudničkog stomaka posle uspešne veštačke oplodnje 2009. obišla je svet. Natali, koja je u to vreme još bila poznata pod imenom Nađa Suleman, preko noći je postala “Oktomama”.

Mediji su se utrkivali ko će pre objaviti neku novu vest o >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << prinovama u porodici Suleman. U takvim okolnostima nije uvek bilo lako gajiti osam beba i šestoro dece.

Danas je Natali ponosna - i samohrana - majka 14 zdrave dece, iako je dugo jedva sastavljala kraj s krajem.

Sudeći po fotografijama koje redovno postavlja na Instagramu, takva vremena pripadaju prošlosti.

U prvom tekstu koji je postavila na Instagramu iz nje govori samosvesna, nezavisna majka:

- Iz očaja i nemaštine, da bih preživela i prehranila porodicu, žrtvovala sam samosvest i postiđeno prihvatila novi i neželjeni identitet “Oktomame”. U martu 2013. stavila sam tačku na to. Sklonila sam se s porodicom daleko od štetnih uticaja, pre nego što me ubiju i unište život moje dece. Vratila sam se svojim korenima, osobi koja sam bila pre nego što sam rodila osmorke. Zaposlila sam se kao terapeut i učim za master.

Od tada redovno objavljuje slike na kojima sa decom uživa u hrani, porodičnim izletima i ludovanju kod kuće.

Svako dete ima svoj hobi ili poseban dar, a Natali neumorno piše o svemu tome.

Fotografije pre svega pokazuju da su deca složna. Ima i dva para blizanaca; Makaj i njegov veliki brat Ejden, koji je autističan, i Noa i Narija (osam godina).

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.