SDS: Dođite na protest ispred RIK, suprotstavite se

Izvor: B92, 29.Apr.2016, 19:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SDS: Dođite na protest ispred RIK, suprotstavite se

Beograd -- Socijaldemokratska stranka izdala je saopštenje u kojem poziva svoje članove i simpatizere da dođu na protest opozicije ispred RIK u subotu u 13 časova.

Kako navode, time će se suprotstaviti prekrajanju izborne volje građana.

“SDS ostaje dosledna zaštiti osnovnih demokratskih vrednosti i najoštrije se suprostavlja prekrajanju izbornih rezultata i izbornoj krađi koja je na delu”, navodi se u saopštenju.

Protest će biti održan u subotu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u 13 časova ispred sedišta Republičke izborne komisije (RIK) u ulici Kralja Milana broj 14.

Predsednik DS Bojan Pajtić je pozvao pristalice demokrata da na predstojećim ponovljenim izborima na 15 biračkih mesta zaokruže listu Dveri-DSS.

Kako je rekao, ta lista po mnogo čemu nije slična sa DS, ali se tako "brane demokratija i Srbija od izborne krađe i jednog čoveka koji je zamislio da može sve da uzurpira".

Lideri opozicije su pozvali građane na protest ispred RIK u subotu u 13 časova, a Pajtić je uputio poziv i pojedinim stranačkim liderima koji su na listi oko SNS.

"Pozivamo i Vuka Draškovića, Rasima Ljajića i Velimira Ilića, ljude sa kojima smo se pre dvadeset godina borili protiv krađe, da nam se pridruže na protestima", rekao je Pajtić.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

PROTEST OPOZICIONIH STRANAKA: SDS poziva članove na miting u subotu!

Izvor: Kurir, 29.Apr.2016

...Protest će se održati u subotu, 30 arpila, u 13 časova ispred sedišta Republičke izborne komisije (RIK) u ulici Kralja Milana broj 14..„SDS ostaje dosledna zaštiti osnovnih demokratskih vrednosti i najoštrije se suprostavlja prekrajanju izbornih rezultata i izbornoj krađi koja je na delu“,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.