SCENARIO KAO IZ HORORA! Pronađeno 49 KIDNAPOVANIH migranata - Nastavićemo da tražimo!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Maj.2023, 19:23

SCENARIO KAO IZ HORORA! Pronađeno 49 KIDNAPOVANIH migranata - "Nastavićemo da tražimo!"

Pronađeno je 49 migranata iz Hondurasa, Haitija, Venecuele, Salvadora, Brazila i Kube koji su kidnapovani iz putničkog autobusa u centralnom Meksiku

Kako prenosi Rojters, oni su pronađeni u saveznoj meksičkoj državi San Luis Potosi, kao i u sesednoj Nuevo Leon.

- Nastavićemo da tražimo, a vozači su prioritet - rekao je Sandoval.

Agencija navodi da je kidnapovanje ovih migranata bilo poslednje u nizu pošto migranti moraju da prođu kroz centralne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << meksičke države, poznate po slaboj vladavini prava i prisustvu narko-kartela, kojima su migranti najranjivije mete.

Pojedini migranti su meksičkim vlastima rekli da su se pripadnici organizovane kriminalne grupe ukrcali u autobus kada se zaustavio na benzinskoj pumpi, i da je vozaču tražio 40,000 pezosa (oko 2,250 dolara) od vlasnika autobusa i kidnapovala migrante.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Pronađeno kidnapovanih 49 migranata u Meksiku

Izvor: Blic, 19.Maj.2023, 00:38

Pronađeno je 49 migranata iz Hondurasa, Haitija, Venecuele, Salvadora, Brazila i Kube koji su kidnapovani iz putničkog autobusa u centralnom Meksiku, saopštio je danas meksički ministar odbrane Luis Kresensio Sandoval.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.