SCENA NA ULICAMA BARSELONE OSTAVILA GRAĐANE U ČUDU:  Turisti nisu mogli da veruju kad su NJIH ugledali u ovom izdanju

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Apr.2023, 07:25

SCENA NA ULICAMA BARSELONE OSTAVILA GRAĐANE U ČUDU: Turisti nisu mogli da veruju kad su NJIH ugledali u ovom izdanju

Nestvarna scena koju su brzinom svetlosti svi slikali.

Bivši američki predsednik Barak Obama, njegova supruga Mišel i filmski režiser Stiven Spilberg pridružili su se u petak velikom broju turista u obilasku najvećih atrakcija Barselone, gde su doputovali da bi prisustvovali prijatelja Brusa Springstina.

Gosti iz SAD su pre koncerta na Olimpijskom stadionu u Barseloni prošetali gradom uz pratnju velikog broja telohranitelja.

Među znamenitostima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koje su posetili bili su Bazilika Svete familije i Pikasov muzej.

Oni su u četvrtak uveče večerali sa Springstinom u restoranu Amar restoran u Hotelu Palas, prenosi Rojters.

Član osoblja hotela Pol Pereljo objavio je na Instagramu fotografiju na kojoj slavni gosti poziraju sa konobarima i kuvarima, uz komentar: "Zadovoljstvo koje ovaj posao donosi".

Obama i Springstin su se prvi put sreli tokom predsedničke kampanje 2008. godine, a 2021. su bili domaćini potkasta iz kojeg je proizašla knjiga „Odmetnici: Rođeni u SAD“.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.