SCENA IZ PREVOZA O KOJOJ BRUJI SRBIJA: Devojko, šta to uradi? Zar na sedištu i podu da ostane? (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Maj.2021, 21:31

SCENA IZ PREVOZA O KOJOJ BRUJI SRBIJA: Devojko, šta to uradi? Zar na sedištu i podu da ostane? (FOTO)

Provod?

Svakodnevno na društvenim mrežama vidimo neobične, ponekad čak i sulude scene. I taman kad pomislimo da više ništa ne može da nas iznenadi, pojavi se nešto da nas demantuje.

Na Fejsbuk stranici "Uživo iz beogradskih tramvaja i buseva" objavljena je fotografija koja je oduševila većinu pratilaca, sudeći po komentarima.

Mogli bi da kažemo da je "beogradska pepeljuga" u jednom od izlazaka izgubila ne jednu, već obe cipele, a administratori >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << grupe su u opisu objave napisali "bio dobar provod".

Ispod slike nizali su se komentari kako se "izula iz cipela", licitiralo se količinom popijenog alkohola, a jedan od komentara je bio kako nam je nekada malo potrebno za smeh i da je ovo zato "dobra ideja".

Ne možemo da znamo pravi razlog zašto su cipele bile raštrkane i na podu i na sedištu u gradskom prevozu, ali nadamo se da je zaista bio dobar provod.

Bio dobar provod.

Posted by Uživo iz beogradskih tramvaja i buseva on Thursday, March 25, 2021

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.