SBB neće isključivati usluge penzionerime zbog neizmirenih obaveza

Izvor: NoviMagazin.rs, 19.Mar.2020, 14:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SBB neće isključivati usluge penzionerime zbog neizmirenih obaveza

Kompanija SBB saopštila je danas da penzionerima, koji ne mogu da izlaze iz svojih domova za vreme trajanja vanrednog stanja, neće isključivati usluge zbog neizmirenih obaveza, niti će naknadno da obračunava kamate na zakasnela plaćanja.

SBB moli penzionere da ostanu bezbedni kod kuće i razonode se uz njihov TV program, a u isto vreme sve ostale sugradjane poziva da koriste digitalne načine plaćanja usluga.

Na raspolaganju su SBB-ove elektronske usluge, preko >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << kojih će biti obavešteni i o novostima: mojsbb.rs gde mogu sami da vrše izmene paketa, naruče usluge ili provere stanje svog paketa, sbb.rs, eon.tv, info@sbb.rs, kao i telefon Kontakt centra 19900, a uskoro i na live chat na web sajtu, navedeno je u saopštenju.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.