SAVO MANOJLOVIĆ NE PRESTAJE BESRAMNO DA VREĐA ANU BRNABIĆ: Ovom izjavom dotakao je DNO! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Feb.2022, 17:55

SAVO MANOJLOVIĆ NE PRESTAJE BESRAMNO DA VREĐA ANU BRNABIĆ: Ovom izjavom dotakao je DNO! (FOTO)

Lider pokreta "Kreni-Promeni" Savo Manojlović postao najbolji sledbenik Željka Veselinovića koji je 2018. godine pozivao na silovanje Ane Brnabić u rijaliti programu Zadruga.

Savo Manojlović: Anu Brnabić očekuje sjajna budućnost u rijaliti programima, glasi naslov vesti u đilasovskom tabloidnu Danas za koji je lider pokreta Kreni-Promeni dao izjavu o premijerki Srbije Ani Brnabić.

– Imajući u vidu ponašanje predsednice Vlade siguran sam da je nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << završetka političke karijera očekuje sjajna budućnost u rijaliti programima – rekao je Savo Manojlović za Danas.

Očigledno je da je Manojlović postao najbolji sledbenik Željka Veselinovića koji je 2018. godine pozivao na silovanje premijerke u rijalitiju Zadruga.

Podsetimo, Đilasov potrčko Željko Veselinović je septembra 2018. godine javno pozivao na silovanje premijerke Ane Brnabić, opet drži banku u Savezu za Srbiju. Veselinović je tada brutalno izvređao premijerku Anu Brnabić, a osim pozivanja na njeno silovanje u rijalitiju Zadruga, nazivao je i svakakvim pogrdnim imenima.

- Baš me briga što je Ana Brnabić fikus premijer lezbejka i to nikad nisam komentarisao, ali što tako zla, podmukla neznalica, član trilateralne komisije i predsednik UO Naleda sada staje na stranu narkomančine i ubice Želja Mitrovića braneći Pink Zadrugu, kritikujući ministra kulture kome kaže da mu nije posao da zabrani rijalitije nego da treba narod da ih gleda bez obzira na Sodomu i Gomoru koji neki polusvet debila svakodnevno tamo primenjuje... E pa draga fikus premijerko želim ti da te jednom isti taj Mitrović zatvori u Zadruzi u četiri zida bez ključa sa jednim obdarenim Afroamerikancem tek puštenim iz zatvora i da taj šou narod gleda jedno par meseci, pa da vidim da li bi posle toga branila najgori ovozemaljski šljam - napisao je Veselinović na svom FB profilu.

Tada su se Đilas i njegovi ortaci iz SzS ogradili su se od ovog idiotskog postupka Veselinovića i poručili da on više neće biti jedan od lidera tog saveza. To se naravno nije dogodilo, pa je Veselinović nekoliko meseci kasnije prostački izvređao i Milenu Ivanović, udovicu ubijenog Olivera Ivanovića. I nakon tog kretenskog ispada, lideri SzS su se orgadili, a sam Veselinović je obećao da će istupiti iz predsedništva Saveza.

A da su "ljudi od reči", lideri Saveza za Srbiju su dokazali na konferenciji za novinare 2020. godine na kojoj je glavnu reč držao upravo Željko Veselinović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.