Izvor: Piplmetar.rs, 16.Avg.2017, 09:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAVA I ADRIANA RAZBESNELI SRBIJU Profesor (32) i učenica (17) prave hot fotke i nije ih briga šta ostali misle o njihovoj ljubavi

Počelo je kao klasična priča – tinejdžerki se dopada nastavnik, ali onda je priča otišla dalje od dozvoljenih društvenih normi i sada su njih dvoje i zvanično par. Ali ne bilo kakav par – deli ih 15 godina razlike, što, ukoliko se ljudi vole, nije problem u zrelim godinama, ali jeste kada se uzme u obzir da Adriana još nije izašla iz tinejdžerskih godina.
Sava (32) iz Beograda upoznao je Adrianu (17), koja je iz okoline Pančeva, u srednjoj školi. On je bio profesor na zameni, >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << predavao je francuski, a ona učenica. I rodlila se ljubav, prvo ona platonska.

A post shared by Sava & Adriana (@nobasiccoupleofficial) on May 28, 2017 at 6:14am PDT


– Budući da sam tada bio samo student, imao sam status zamene. Njenom odeljenju nikada nisam predavao, ali Adrianu sam svaki dan viđao u školi – objašnjava Sava, a Adriana dodaje da se u nastavnika zaljubila na prvi pogled.

A post shared by Sava & Adriana (@nobasiccoupleofficial) on Aug 15, 2017 at 11:22pm PDT


– On je imao sve što sam sanjala da muškarac treba da ima. Premda sam znala da je ta veza nemoguća, negde u sebi nadala sam se da bismo jednog dana ipak mogli da budemo zajedno. Posle izvesnog vremena Sava je otišao u Australiju sa namerom da tamo zauvek i ostane, što je za mene bilo veliko razočaranje jer sam pretpostavljala da ga više neću videti – priča za Adriana.

A post shared by Sava & Adriana (@nobasiccoupleofficial) on Aug 11, 2017 at 12:04pm PDT


Šta će reći mama i tata?

A post shared by Sava & Adriana (@nobasiccoupleofficial) on Aug 10, 2017 at 12:30am PDT


Nastavak na sledećoj.

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.