SAUDIJSKI PRINC PROMENIO IMIDŽ: Obukao jaknu od 5.000 dolara, modni brend pod najezdom bin Salmanovih fanova (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jan.2021, 15:35

SAUDIJSKI PRINC PROMENIO IMIDŽ: Obukao jaknu od 5.000 dolara, modni brend pod najezdom bin Salmanovih fanova (FOTO)

Svi su oduševljeni njegovim izgledom, a ima i onih koji ga kritikuju

Jakna-prsluk Muhameda bin Salmana izazvala je polemiku u Saudijskoj Arabiji i predstavlja problem za stranu internet prodavnicu.

Jakna-prsluk saudijskog prestolonaslednika, princa Muhameda bin Salmana, pokrenula je interakciju među aktivistima na društvenim mrežama nakon njegovog nedavnog pojavljivanja na sastanku upravnog odbora Saudijskog fonda za javne investicije.

حفظك الله >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << سيدي🇸🇦❤️🙏🏻 pic.twitter.com/Js3ZSQbCxR

— TURKI ALALSHIKH (@Turki_alalshikh) January 24, 2021

Britanski brend, "Frank Namaj", našao se na vrhu liste najtraženijih imena u Saudijskoj Arabiji na pretraživaču Gugl, nakon što se princ Muhamed bin Salman pojavio na sastanku o najavi strategije investicionog fonda, noseći jaknu bez rukava ove marke, i aktivirao haštag pod nazivom "# Mohammed bin Salman jacket".

أمير الشباب وحبيبهم.. سمو الأمير محمد بن سلمان بـ «الشال» القطري 🇶🇦🤝🇸🇦#خليجنا_واحد pic.twitter.com/K4FbIbuqeL

— محمد العراده (@malaradah) January 24, 2021

Objavljeni su i detalji o njegovoj jakni, kako je napravljena od pamuka, njena cena i način kako da se kupi, a kao rezultat žurbe da je mnogi kupe iz pomenute internet prodavnice, ovo je prouzrokovalo bag na web sajtu i zaustavilo ga zbog velike potražnje za jaknama i sličnim artiklima.

جاكيت الأمير محمد بن سلمان

من franck namani

سولد آوت من الموقع والموقع معلق 😂 #جاكيت_محمد_بن_سلمان pic.twitter.com/W2OoruBkUr

— Reef 🇸🇦 (@305___reef) January 25, 2021

Dok su aktivisti isticali cenu jakne, drugi su išli da istaknu šalu ili osudu i dovedu ga u kontekst dešavanja u Kataru i Jemenu. Jakna, iz kolekcije jesen zima 2020-2021, košta oko 25.000 saudijskih rijala ili oko pet hiljada američkih dolara.

Ovo nije prvi put da je jakna saudijskog prestolonaslednika u jeku pažnje. Ista stvar se dogodila pre više od godinu dana sa jaknom koju je nosio na uvodnoj trci Formule E za električne automobile u Dirijahu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.