SAT OTKUCAVA A MEĐUNARODNI PRITISAK RASTE Izrael u problemu, ministar Koen poručuje: Imamo dve do tri nedelje... (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Nov.2023, 19:11

SAT OTKUCAVA A MEĐUNARODNI PRITISAK RASTE Izrael u problemu, ministar Koen poručuje: Imamo dve do tri nedelje... (VIDEO)

Šef diplomatije Izraela Eli Koen obratio se danas građanima.

Izraelski ministar spoljnih poslova Eli Koen kaže da je diplomatski pritisak na Izrael počeo da raste i da je, iako trenutno ne posebno visok, u porastu.

מה נעשה אם תיפסק התמיכה הבינלאומית במדינת ישראל?

צפו בקטע מראיון שלי הערב בערוץ 14>> pic.twitter.com/2uVoHOhZNo

— אלי כהן | Eli Cohen (@elicoh1) November >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 12, 2023

Govoreći na brifingu za novinare, Koen je rekao da su njegove diplomatske kolege tokom njegovih razgovora sa njima isticale humanitarna pitanja, a neki su tražili da Izrael podrži prekid vatre.

On je dodao da je pitanje više od 240 talaca koje Hamas drži u Gazi "centralno oruđe“ koje Izraelu daje legitimitet da nastavi borbu i da "svet prihvata da Izrael neće stati dok zarobljenici ne budu oslobođeni“.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.