SASTANAK NA NAJVIŠEM NIVOU: Vučić se sastao sa ambasadorima zemalja Kvinte

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Apr.2021, 14:22

SASTANAK NA NAJVIŠEM NIVOU: Vučić se sastao sa ambasadorima zemalja Kvinte

Predsednik Srbije ugostio predstavnike najznačajnijih zemalja Zapada

Posle prepodnevnog obilaska Instituta za virusologiju i serume "Torlak", tokom kojeg je za Republiku Srpsku uručio 10.000 doza vakcina Astrazeneke Miloradu Dodiku, srpskom predstavniku u Predsedništvu BiH, Aleksandar Vučić se susreo i sa ambasadorima zemalja Kvinte, što je objavio i na društvenim mrežama.

- Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa ambasadorima zemalja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Kvinte - Sjedinjenih Američkih Država Entonijem Godfrijem, Ujedinjenog Kraljevstva Šan Meklaud, Francuske Žan-Lujem Falkonijem, Italije Karlom Lo Kašom i otpravnicom poslova u ambasadi Nemačke a.i. Doroteom Gizelman, kao i šefom Delegacije Evropske unije u Srbiji, Semom Fabricijem - objavljeno je na Instagram nalogu buducnostsrbijeav.

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.