SASLUŠAVAJU ABAZOVIĆA ZBOG AFERE TUNEL Bivši premijer izjavljivao da zna šta je bila namera

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jan.2024, 00:14

SASLUŠAVAJU ABAZOVIĆA ZBOG AFERE "TUNEL" Bivši premijer izjavljivao da zna šta je bila namera

Abazović bi trebalo da bude saslušan u svojstvu građanina.

Duško Milanović, državni tužilac i rukovodilac Osnovnog državnog tužilaštva Podgorica, potvrdio je za portal Dan da je planirano da ta ustanova 9. januara sasluša bivšeg premijera i lidera pokreta URA Dritana Abazovića povodom njegove izjave vezane za navodna saznanja o slučaju " Tunel".

Podsećamo, Abazović je gostujući na Radiju Crne Gore rekao da ima operativna saznanja ko je glavni osumnjičeni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u slučaju "Tunel", i šta je bila namera.

Podsećamo, istragom o slučaju " Tunel" obuhvaćeno je više lica, od kojih su neki u bekstvu.

Prema navodima istrage, ženska osoba je, koristeći lažnu ličnu kartu, posredstvom agencije za nekretnine zakupila poslovni prostor koji se nalazi u ulici Njegoševa broj 10 u Podgorici, sa podrumskim prostorijama ispod tog poslovnog prostora.

Zatim su probili betonski zid na depou i kroz tako načinjeni otvor, od 08. septembra 2023. do 11. septembra 2023. godine ušli u prostorije depoa, u kojem su izvršili pregled i preturanje više stvari i predmeta u kojima se vode ili su završeni sudski postupci.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.