SASLUŠANA DEVOJKA KOJA JE BILA SA OTMIČARIMA Pravdala se da napadače na fudbalera poznaje samo površno, pa puštena na slobodu

Izvor: Press, 22.Nov.2019, 12:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SASLUŠANA DEVOJKA KOJA JE BILA SA OTMIČARIMA Pravdala se da napadače na fudbalera poznaje "samo površno", pa puštena na slobodu

Na saslušanju u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu, danas je svedočila Emilija J. devojka koje je u noći napada na fudbalera Aleksu Terzića, bila u sivom "audiju" sa mladićima koji su nasrnuli na njega, pokušali da ga otmu, a onda mu oteli automobil i dokumenta.
Foto;blic
Emilija N. rekla je da "nije učestvovala ni u čemu", kao i da joj nije bilo dobro jer je "dosta popila to veče", te da >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << uhapšenog Miloša J. i Nikolu S. poznaje samo površno.
Kako saznaje "Blic" ona je ispričala da je Nikolu S. pre kobne noći videla par puta, a da je Miloša upoznala te večeri.

Ona je tvrdila da su prethodno svi bili na "nekom rođendanu" i da su momci krenuli da je odvezu kući kada je došlo do napada.
Ona je, kako saznajemo, potvrdila da su Nikola i Miloš napali i maltretirali mladog fudbalera Terzića i uzeli mu kola, a da se sve to dogodilo zbog incidenta u saobraćaju.


Nakon maltretiranja Terzića dva bahata mladića i dve devojke odvezli su se u Kaluđericu, a ona je, kako je tvrdila na saslušanju, posle taksijem kući.
Nakon saslušanja Emiliji je ukinuto zadržavanje i ona je puštena kući.
Kako saznajemo, danas je saslušana i druga devojka koja je bila u automobilu sa napadačima, Dušanka.
Ona je potvrdila priču svoje drugarice, s tim što je ispričala da je, iako je bila pijana, dobacila Terziću da beži kada su ga Nikola i Miloš presreli.
- Zvale smo Nikolu i Miloša da se vrate u kola i ostave ga na miru, ali nisu nas slušali - rekla je ona i dodala da je provela noć sa Nikolom sve dok po njih nije došla policija.

Foto: Promo / Promo
Aleksa Terzić
Kako sazanajemo, Emilijin otac došao je danas kod postupajućeg zamenika Trećeg osnovnog javnog tužilaštva, ali ga je udaljila sudska straža jer je bio drzak.
Podsetimo, napad na mladog fudbalera dogodio se u noći između 19. i 20. novembra, a napadači su, kako se sumnja, preprečili Terziću put i uz upotrebu fizičke sile oduzeli njegovo vozilo. Terziću su zadali više udaraca, a oduzeli su mu i novčanik sa novcem i ličnim dokumentima i tom prilikom su pokušali da ga odvuku do gepeka automobila, ali im se otrgao.
Prilikom hapšenja, policija je kod Nikole S. pronašla "audi" koji je korišćen u izvršenju krivičnog dela, kao i novčanik sa dokumentima oštećenog. Takođe, policija je pronađla i Terzićev BMW.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

POKUŠALI DA OTMU FUDBALERA, PA MU UKRALI KOLA Saslušani napadači na Aleksu Terzića, devojke ispričale sve, momci ZANEMELI

Izvor: Blic, 22.Nov.2019

Miloš J. (22) i Nikola S. (22), osumnjičeni da su pre nekoliko dana na Novom Beogradu automobilom presreli mladog fudbalera Aleksu Terzića, pokušali da ga otmu, tukli ga, a potom mu oteli vozilo marke BMW i novčanik, saslušani su danas u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.