SASLUŠAN VUKOTIĆ! Klupko oko ubistava se odmotava: Vođa škaljaraca ponovo iznenadio!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Maj.2020, 12:08

SASLUŠAN VUKOTIĆ! Klupko oko ubistava se odmotava: Vođa škaljaraca ponovo iznenadio!

Kotoranin Jovan Vukotić, koji se, prema evidenciji policije, smatra vođom tzv. "škaljarskog klana", saslušan je u crnogorskom Višem džavnom tužilaštvu, gde je ponovo negirao krivicu.

Kotoranin se sumnjiči za pokušaj ubistva sugrađana Miloša Radonjića, Vojina Stupara i Tamare Zvicer.

Tokom davanja izjave o pucnjavi, oštećeni Miloš Radonjić je u policiji najpre kazao da ne zna ko je pucao na njega, da bi kasnije promenio iskaz i za taj događaj optužio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Jovana Vukotića.

Kako tvrdi Vukotićeva odbrana, i Stupar je nakon kritičnog događaja izjavio da ne zna ko je pucao na njih, a nakon nekoliko meseci je kazao da je to uradio Vukotić, da bi nakon određenog vremena rekao da ipak nije.

- Pošto je Jovan Vukotić juče bio u tužilaštvu, očekujemo da će ovih dana predmet Zvicer biti okončan u našu korist, naravno i da će se to objaviti konačno. Za Stuparov predmet je ostalo samo da se završi veštačenje balističara, koji treba da da mišljenje da li i pod kojim uglom su meci ušli i gde su završi li u automobilu "citroen" kojim je, navodno, upravljao Stupar i da kaže da li je moguće da ostane živ suvozač ako se ispali šest ili sedam metaka, kako sad Radonjić to opisuje - kazao je advokat Ognjen Radić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.