SASLUŠAN POLICAJAC IZ VRŠCA: Kroz suze opisao kako je usmrtio oca, tužilaštvo zatražilo pritvor

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jun.2022, 12:39

SASLUŠAN POLICAJAC IZ VRŠCA: Kroz suze opisao kako je usmrtio oca, tužilaštvo zatražilo pritvor

Policajac iz Vršca koji je osumnjičen da je slučajno upucao svog oca ispitan je danas u Višem javnom tužilaštvu u Pančevu gde je, kako se nezvanično saznaje, priznao delo.

Podsetimo, jeziva porodična tragedija dogodila se u ponedeljak prepodne u porodičnoj kući u Vršcu. Navodno, njegov pištolj je slučajno opalio i pogodio oca koji je bio sa njim u sobi.

- Mladić je vidno potresen priveden na saslušanje gde je do detalja opisao šta se dogodilo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u ponedeljak. On je bio jako uznemiren, plakao je i rekao da je bio izuzetno vezan za oca i da se kaje zbog svega - kaže izvor i dodaje da se policajac za sada tereti za ubistvo.

Tužilaštvo je posle saslušanja zatražilo da muškarcu bude određen pritvor do 30 dana zbog uticaja na svedoke i uznemirenja javnosti. U narednom periodu biće ispitani svedoci, ali će se obaviti i balistička veštačenja.

Da podsetimo, osumnjičeni je kao policajac radio dve godine, a u februaru je doživeo tragediju kada mu je umro deka.

- On i otac su stanovali sami otkako su mu se roditelji razveli, dobro su se slagali i bili su bliski. On je izuzetan dečko, svi su potreseni zbog tragedije - rekle su komšije i opisale šta se desilo kobnog dana:

- Odjednom su se začule sirene, a kada smo istrčali u dvorište videli smo kako komšiju iznose na nosilima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

POLICAJAC U SUZAMA PRIZNAO DA JE UBIO OCA Ispričao da je bio jako vezan za njega i rekao da se kaje, sledi SASLUŠANJE SVEDOKA I VEŠTAČENJA

Izvor: Blic, 29.Jun.2022

Miloš S, policajac iz Vršca koji je u ponedeljak ujutro iz službenog pištolja ubio u porodičnoj kući oca Gorana S, saslušan je u Višem javnom tužilaštvu u Pančevu, gde je priznao delo.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.