SASLUŠAN OTAC PEĐE STOJAKOVIĆA: Slošilo mu se tokom ispitivanja, a evo kako se branio!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Nov.2023, 17:24

SASLUŠAN OTAC PEĐE STOJAKOVIĆA: Slošilo mu se tokom ispitivanja, a evo kako se branio!

Osumnjičeni je izneo odbranu navodeći svoje viđenje saobraćajne nezgode.

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se juče dogodila na Zrenjaninskom putu, zbog koje je uhapšen muškarac (74), otac proslavljenog košarkaša Peđe Stojakovića, stradao je muškarac (60). Otac proslavljenog košarkaša danas je saslušan.

Kako se saznaje, ocu Peđe Stojakovića slošilo se tokom saslušavanja.

- Povodom saobraćajne nezgode koja se dogodila dana >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 16.11.2023. godine oko 17:30 časova na Zrenjaninskom putu, u kojoj saobraćajnoj nezgodi je učestvovalo vozilo "Mercedes" kojim je upravljao muškarac i prednjim delom vozila udario u desnu bočnu stranu putničkog vozila "Pežo" kojim je upravljala žena, a u kojoj nezgodi je jedno lice iz vozila "Pežo" usled zadobijenih povreda preminulo, jedno lice zadobilo teške telesne povrede, a dva lica zadobila lake telesne povrede, dežurni javni tužilac Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu je izašao na lice mesta radi vršenja uviđaja u saradnji sa Saobraćajnom policijom. Na licu mesta povređena lica prevezena su na Urgentni centar, a vozač automobila koji je prouzrokovao saobraćajnu nezgodu je po nalogu dežurnog javnog tužioca zadržan u trajanju od 48 časova zbog sumnje da je izvršio krivično delo Teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja. Na licu mesta vozač je alkotestiran i nije imao prisustvo alkohola. Dežurni javni tužilac je naložio da se u daljem toku postupka izvadi krv od osumnjičenog, kao i vozača drugog vozila, da se izvrši vanredni tehnički pregled vozila i da se izuzme video nadzor ukoliko postoji na licu mesta - navedeno je u saopštenju Prvog tužilaštva.

Imajući u vidu da osumnjičeni nije ranije osuđivan niti prekršajno kažnjavan, te da ima uredno prijavljeno prebivalište, tužilaštvo nije predložilo pritvor i istom je ukinuto zadržavanje, pa će se u daljem toku postupka braniti sa slobode.

U daljem toku postupka tužilaštvo će ispitati svedoke oštećene, izvršiti neophodna saobraćajna i medicinska veštačenja i prikupiti ostale materijalne dokaze nakon čega će biti doneta konačna odluka, o čemu će javnost biti obaveštena.

Podsetimo, stradali muškarac je bio na zadnjem sedištu automobila i on je nastradao na licu mesta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.