SASLUŠAN OSUMNJIČENI ZA BOJANOVO UBISTVO! Evo kako se branio egzekutor iz Belvila

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Nov.2020, 18:08

SASLUŠAN OSUMNJIČENI ZA BOJANOVO UBISTVO! Evo kako se branio egzekutor iz Belvila

Pravo da se brani ćutanjem iskoristio je i osumnjičeni D.K.(32) koji je saizvršilac u delu.

L.T. (22) koji je osumnjičen da je neposredni izvršilac krivičnog dela ubistva nad oštećenim Bojanom Mirkovićem u beogradskom naselju Belvil, saslušan je danas u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

U prisustvu svog izabranog branioca, osumnjičeni je iskoristio svoje zakonsko pravo i branio se ćutanjem.

Njemu se na teret stavlja da je zajedno sa L.T., B.K. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i I.N., koji su saslusani 22.11.20. godine, po prethodnom dogovoru, učestvovali u lisenju života sada pokojnog Bojana Mirkovića tako što je D.K., između ostalog, putem telefona za kriptovanu komunikaciju javljao neposrednom izvrsiocu L.T. tačnu lokaciju oštećenog.

Osumnjičeni F.I.(29), inače državljanin Crne Gore, se tereti da je sa umišljajem pomagao u izvršenju ovog krivičnog dela, na taj način što je obećao L.T. da će ga po izvršenju krivičnog dela sakriti, a što je i učinio 23.novembra, kada je L.T. pokušao da vozilom prebaci na teritoriju Bosne i Hercegovine.

F.I. je negirao svoje učešće u krivičnom delu, ali je odbio da odgovara na dalja pitanja.

Tužilaštvo će prema svim, danas privedenim licima, predložiti određivanje pritvora, o čemu će u toku dana odlučivati sudija za prethodni postupak.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.