SAŠA I MAJA SU RODITELJI IZ PAKLA: Trogodišnju ćerku danima držali u podrumu, a onda su sa njenim telom uradili nešto brutalno surovo (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Okt.2023, 09:17

SAŠA I MAJA SU RODITELJI IZ PAKLA: Trogodišnju ćerku danima držali u podrumu, a onda su sa njenim telom uradili nešto brutalno surovo (FOTO)

Nesrećno dete danima je proživljavalo paklene muke sve dok se nije ugušila.

Otac i majka, Saša (40) i Maja V. (39) su zajedno zaključali malu L. (3) u podrum svoje stambene zgrade u Nemačkoj.

Bespomoćno dete je danima duboko pod zemljom proživljavalo jezive muke. Zarobljeno u tami, dečje usamljeno srce prestalo je da kuca, a forenzičari su kasnije utvrdili da se ugušila u ostacima hrane koju je povratila.

- Žena sa decom izlazi iz kuće. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Stavlja crnu kesu za otpatke ispred vrata, uzima ćerku (3) za ruku i u nedelju popodne odlazi sa devojčicom i bratom u jesenju šetnju. Naizgled normalna porodica. Ali devojčicina sestra bliznakinja je mrtva, a ubili su je okrutno ubili mama i tata - pišu mediji.

Nakon što je dete umrlo, roditelji iz pakla su nastavili svoj užasni plan: pod okriljem mraka, Saša V. potopio je telo sopstvenog deteta u kanalu Rajna-Herna kod Oberhauzena.

Nakon toga, porodica skoro nedelju dana pretvarala kao da se ništa nije dogodilo. Tek kada je muškarac policiji priznao svirepo delo, ronioci su na dnu kanala pronašli mrtvo dete.

pic.twitter.com/LBcBeWxBLe

— Pluton (@Pluton45873221) October 18, 2023

Sudija je oba roditelja poslao u pritvor.

- Krivične istrage su otkrile konkretne dokaze da je majka devojčice, zajedno sa ocem, namerno teško maltretirala dete i na kraju je ubila - rekli su u policiji.

Navodi se da su danima teško zlostavljali svoju ćerku (3), a dete zaključali u mračni podrum duboko pod zemljom. Nakon što je dete umrlo, telo deteta su u ručnim kolicima prevezli do mesta gde su ga potopili.

Policija je objavila fotografiju kolica na sklapanje kojim su, kako se veruje, Saša i Maja navodno vukli telo devojčice za sobom pod okriljem mraka.

I dalje nije jasno kako niko od komšija u zgradi nije primetio da devojčice danima nema. Tužilaštvo nije objavilo više informacija o obdukciji, tako da nije poznato da li je dete bilo drogirano ili vezano dok je bilo zaključano u podrumu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.