HAOS U SARAJEVU! Rafalima ranio dvojicu mladića, policija uhapsila napadača (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Apr.2021, 21:40

HAOS U SARAJEVU! Rafalima ranio dvojicu mladića, policija uhapsila napadača (VIDEO)

Na terenu su četiri policijska vozila i jedno vozilo Hitne pomoći.

U sarajevskom naselju Hrasno večeras je došlo do pucnjave, potvrđeno je u Ministarstvu unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo.

U pucnjavi su povređene dve osobe, a kako javljaju očevici čulo se nekoliko hitaca.

- Policija Kantona Sarajevo je oko 19:50 sati obaveštena da je NN osoba upotrebila vatreno oružje u ulici Azize Šaćirbegović, područje opšine Novo Sarajevo kojom prilikom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su dve osobe povređene i prevezene su na ukazivanje lekarske pomoći u UKC Sarajevo - kazao je Mirza Hadžiabdić, portparol MUP-a KS.



Nakon dramatične pucnjave, sarajevski policajci uhapsili su Amira Brbovića, saznaje portal "Avaza".

On je iz za sada nepoznatih razloga pucao u A. P. kojeg je teško ranio dok je mladića koji je bio s njim u društvu lakše povredio. Nekoliko ispaljenih zrna završilo je u obližnjem poslovnom prostoru. Napadač je prema izjavama očevidaca pucao odmah nakon što je izašao iz vozila, a sve se desilo ispred haustora zgrade ispred koje su ostale krvave mrlje i nekoliko čaura. Nakon što je ispalio hice pobegao je u crvenom automobilu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SNIMAK PUCNJAVE U SARAJEVU: Policija uhapsila napadača koji je ranio dva muškarca VIDEO

Izvor: Kurir, 22.Apr.2021

U pucnjavi koja se dogodila večeras u sarajevskom naselju Hrasno ranjene su dva muškarca, a napadač je uhapšen.

Nastavak na Kurir...

Sudar "pežoa" i "seata", oba vozača TEŽE POVREĐENA

Izvor: Blic, 23.Apr.2021, 10:17

Tri osobe su povređene, od kojih dve teže, u sudaru dva vozila na magistralnom putu u mestu Brgule kod Tuzle, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.