SARADNJA ZA DOBROBIT SRBIJE: Predsednik Vučić na radnom ručku sa Aleksandrom Šapićem

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Okt.2020, 14:02

SARADNJA ZA DOBROBIT SRBIJE: Predsednik Vučić na radnom ručku sa Aleksandrom Šapićem

Da li se iza fotografije sa Instagrama krije neka najava u vezi personalnih rešenja u novoj vladi?

U danu kada očekujemo da bude formirana naša nova vlada, kada premijerka-mandatarka Ana Brnabić vrši poslednje konsultacije sa svima koji pretenduju da uđu u izvršnu vlast, predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na Instagramu jednu fotografiju sa radnog ručka.

Predsednik je na toj fotografiji sa političkim rivalom, Aleksandrom Šapićem iz SPAS-a, koji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je, između ostalih, prepodne takođe bio na razgovoru sa Anom Brnabić. Da li ova predsednikova objava nešto nagoveštava saznaćemo ubrzo, tek uz fotografiju piše:

- Ovako izgleda kada dvojac iz Novog Beograda pređe reku i napravi radni ručak u kineskom restoranu. Verujem da bliskom saradnjom u budućnosti možemo mnogo dobrog da donesemo Srbiji.

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa predstavnikom izborne liste Srpski patriotski savez - SPAS - stoji u objavi na Instagram profilu buducnostsrbijeav.

"Ovako izgleda kada dvojac iz Novog Beograda pređe reku i napravi radni ručak u kineskom restoranu. Verujem da bliskom saradnjom u budućnosti možemo mnogo dobrog da donesemo Srbiji." - Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa predstavnikom izborne liste Srpski patriotski savez - SPAS.

Објава коју дели Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) дана 20. Окт 2020. у 4:25 PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.