SARA POGINULA PET SATI NAKON SAHRANE SUPRUGA! Šestoro dece postalo siročad - porodica zavijena u crno

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Apr.2023, 22:12

SARA POGINULA PET SATI NAKON SAHRANE SUPRUGA! Šestoro dece postalo siročad - porodica zavijena u crno

Sara i Luis Novak su šest godina bili srećan bračni par

Šestoro dece je izgubilo oca i majku za samo dve nedelje, prenosi "Bild".

, voleli su kampovanje i da provode vreme sa porodicom – sve dok agresivni rak nije napao Luisovo telo.

- Borio se jako, jako teško - rekli su njegovi ukućani za lokalne novine. Međutim, 19. marta Luis je izgubio neravnopravnu borbu.

Sahrana je obavljena 1. aprila. Samo pet i po sati kasnije, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Sara Novak je bila u automobilu koji je putovao u blizini Palmire, u američkoj savedznoj državi Viskonsin.

Malo je informacija poznato o nesreći na autoputu 106. Ali jedno je jasno: automobil je izleteo s puta i udario u kanal. Udar je bio toliko silovit da je jedan od dvoje putnika izleteo iz vozila. Policija nije obelodanila odnos između vozača i porodice Novak, već samo da su vozač i majka šestoro dece poginuli na licu mesta. Sarina majka, Patriša Kartrajt, bila je neutešna.

- Gde je bilo jedno, bilo je i drugo. Mislim da Sara ne bi mogla bez Luisa. Sada je s njim.

Na stranica za prikupljanje novčane pomoći "GoFundMe" pokrenuta je akcija sakupljanja donacija, kako bi se pomoglo njihovim siročićima.

Do sada je prikupljeno tek nešto više od 19.000 od planiranih 50.000 dolara.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.