Izvor: Blic, 21.Apr.2017, 20:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠAPIĆ IZAZVAO MALOG: "Siniša, spavaš li mirno pred naš prvi obračun?"

Protivničke varnice, uoči sutrašnjeg Beogradskog maratona, već su počele da izbijaju među takmičarima, naročito u jednom paru takmaca - predsednik opštine Novi Beograd Aleksandar Šapić protiv gradonačelnika Beograda Siniše Malog.

U polumaratonskoj trci na 21 kilometar, ove godine, startovaće i gradonačelnik Siniša Mali, ali i Aleksandar Šapić. Pošto se trka bliži, Aleksandar je na svom fejsbuk profilu pozvao gradonačelnika "na obračun".

- Spavaš >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << li mirno Mali Siniša? Sutra je prvi obračun. Na 21 km u polumaratonskoj trci. Videćemo čija majka crnu vunu prede - oštar je bio Šapić.

Ovo nije prvi put da Šapić izaziva Malog da mu "izađe na crtu", to je uradio i u januaru ove godine kada je sutrašnji duel i najavio.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.