ŠAPIĆ: Beograd dobija moderan objekat Hitne pomoći i pasarelu koja povezuje Prokop i centar našeg zdravstva

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Mar.2024, 18:20

ŠAPIĆ: Beograd dobija moderan objekat Hitne pomoći i pasarelu koja povezuje "Prokop" i centar našeg zdravstva

Briga o Beograđanima je prioritet
Zahvaljujući donaciji Evropske unije i povoljnom kreditu EBRD-a objekat Hitne pomoći u Beogradu u naredne dve godine biće kompletno rekonstruisan, najavio je predsednik Privremenog organa Grada Beograda Aleksandar Šapić povodom predstojećeg početka radova na ovom objektu. Podsetio je da su on i direktor EBRD-a za region Zapadnog Balkana Mateo Kolanđeli 2023. godine potpisali ugovor koji se odnosi na rekonstrukciju Zavoda za urgentnu medicinu Beograd, te da je ovo zapravo početak konkretizacije tog ugovora.
- Donacija je iznosila 8,8 miliona, a potom još 1,7 miliona evra, uz obezbeđeni kredit od pet miliona evra. Ova investicija je od izuzetne važnosti...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.