SAOBRAĆAJNA NEZGODA NA SURČINSKOM PUTU: Teže povređen motociklista (33)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Apr.2023, 07:26

SAOBRAĆAJNA NEZGODA NA SURČINSKOM PUTU: Teže povređen motociklista (33)

Ekipe Hitne pomoći imale su noćas 103 intervencije, od toga 17 na javnim mestima.

U Beogradu je noćas u saobraćajnoj nesreći teže povređen motociklista, a za pomoć su se najviše javljali hronični bolesnici, rečeno je za Tanjug u Hitnoj pomoći.

Sinoć u 23:22 časova na Surčinskom putu, u smeru ka gradu, motociklista, muškarac (33), zadobio je teže telesne povrede u saobraćajnoj nezgodi i prevezen je u KBC Bežanijska kosa.

Ekipe >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Hitne pomoći imale su noćas 103 intervencije, od toga 17 na javnim mestima, uglavnom zbog psihijatrijskih bolesnika, padova i alkoholisanih osoba.

Najviše su pomoć tražili hronični pacijenti kod kojih se pogoršalo stanje osnovne bolesti, astmatičari i kardiološki bolesnici, rečeno je u Hitnoj pomoći.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

NOĆ U BEOGRADU Povećan broj poziva HRONIČNIH bolesnika

Izvor: Blic, 13.Apr.2023, 07:18

U Beogradu je noć protekla bez težih saobraćajnih nezgoda i drugih većih incidenata na javnim mestima, ali uz povećan broj poziva hroničnih bolesnika, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.