SAOBRAĆAJNA NESREĆA NA VOŽDOVCU: Teže povređen muškarac (39), pune ruke posla za Hitnu tokom noći

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jun.2023, 07:43

SAOBRAĆAJNA NESREĆA NA VOŽDOVCU: Teže povređen muškarac (39), pune ruke posla za Hitnu tokom noći

Ukupno tri saobraćajne nezgode.

U saobraćajnlj nesreći sinoć na Voždovcu u Ulici Cvetanova ćuprija kod broja 32, teže je povređen 39. godišnji muškarac koji je prevezen u Urgentni centar, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći.

Tokom noći su se dogodile ukupno tri saobraćajne nezgode u kojima je lakše povređeno petoro ljudi, kojima su povrede sanirane na licu mesta.

Bilo je više poziva zbog osoba u alkoholisanom stanju, koje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su vožene na odeljenje toksikologije VMA na detoksikaciju, i nekoliko tuča sa lakše povređenim učesnicima.

Javljali su se hronični bolesnici, najviše hipertenzičari, astmatičari i osobe sa pshijatrijskim problemima.

Dežurale su 22 ekipe plus jedna pedijatrijska i intervenisale su ukupno 102 puta, od toga je 18 intervencija obavljeno na na javnim mestima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.