SAOBRAĆAJKA NAPARAVILA HAVARIJU U NOVOM SADU! Zakucao se u ogradu kuće, otkinuo deo gasne instalacije - plin curi, može doći do eksplozije?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Nov.2022, 22:34

SAOBRAĆAJKA NAPARAVILA HAVARIJU U NOVOM SADU! Zakucao se u ogradu kuće, otkinuo deo gasne instalacije - plin curi, može doći do eksplozije?!

Novosadska policija traga za vozačem automobila koji je večeras oko 19:30 časova izgubio kontrolu nad automobilom, probio ogradu kuće zakucavši se u gasni ormarić, a zatim pobegao sa mesta nesreće

Prema saznanjima, nesvakidašnja saobraćajna nesreća dogodila se u Ulici Branka Ćopića u Novom Sadu kada se nepoznati vozač zakucao svojim vozilom u ogradu porodične kuće i tom prilikom otkinuo deo gasne instalacije, a zatim pobegao u nepoznatom pravcu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Navodno, gas iz kućne instalacije je procureo prilikom nesreće, pa su o svemu obavešteni vatrogasci, kao i firma koja se bavi održavanjem i popravkom gasnih instalacija.

Policijski uviđaj je u toku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"AUDI" ULETEO U DVORIŠTE KUĆE Saobraćajna nesreća u Novom Sadu, vozač peške pobegao sa lica mesta (FOTO)

Izvor: Blic, 29.Nov.2022, 00:04

Vozač automobila austrijskih registarskih oznaka uleteo je večeras u dvorište kuće u novosadskom naselju Adice. Pri udaru je uništio gasne instalacije i napravio veliku materijalnu štetu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.