SANKALI SE, PA PODLETELI POD TOČKOVE: Poznato stanje dve osobe koje su juče povređene na Košutnjaku

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jan.2021, 10:47

SANKALI SE, PA PODLETELI POD TOČKOVE: Poznato stanje dve osobe koje su juče povređene na Košutnjaku

Kako je rečeno u toj ustanovi, povređeni su primljeni u jedinicu intenzivne nege i nastavlja se njihovo dalje lečenje i ispitivanje.

Dve osobe koje su sinoć poveđene na Košutnjaku pošto su podleteli pod automobil sankajući se na automobilskoj gumi, sa teškim povredama su primljeni u Urgentni centar.

Reč je o osobama starim 21 i 24 godine.

Nesreća se, podsećanja radi, desila prilikom sankanja.

Nezvanično, na auto za koji je bila prikačena guma, naleteo je drugi automobil iz suprotnog smera. Guma je bila korišćena za sankanje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Sankali se na automobilskoj gumi i podleteli pod automobil, zadobili teške povrede

Izvor: Radio 021, 18.Jan.2021

Dve osobe teško su povređene u nezgodi do koje je došlo prilikom sankanja u nedelju uveče na Košutnjaku, prenose mediji...Dve osobe, stare 21 i 24 godine, prevezene su u Urgentni centar, od kojih jedna na reanimaciju...Kako "Blic" danas saznaje, one su zadobile teške povrede, nalaze se na odeljenju...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.