SANJA MARINKOVIC OTKRILA SVE Evo sta mi je Ana Sevic rekla o braku sa Darkom Lazicem

Izvor: medio.rs, 29.Okt.2016, 13:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SANJA MARINKOVIC OTKRILA SVE Evo sta mi je Ana Sevic rekla o braku sa Darkom Lazicem

U poslednje vreme često piše o razvodu Ane Sević i Darka Lazića. Voditeljka Sanja Marinković otklrila je šta joj je pevačica rekla o braku sa Lazićem.

"Ana je na svojstven način pričala u emisiji o sebi i suprugu i otkrila detalje koje publika nije znala o njima. Između ostalog i da se Darko Lazić prolepšao otkad je u braku s njom. S druge strane, rekla je da je od početka u tom braku igrala na otvorene karte, pa kome se svidi-svidi.

Kako ona kaže, “bila >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << je zavodnica kad treba, domaćica kada treba, spremna da se bavi detetom”. Dakle, on je dobio potpunu ženu sa svim njenim manama i vrlinama i samo je na njemu bilo da li će takvu da je ceni ili ne" rekla je Sanja.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.