SANDŽAK JE USPIO – Sakupljen novac: Omer ide na Oxford

Izvor: SandzakPress.net, 30.Jul.2023, 15:56

SANDŽAK JE USPIO – Sakupljen novac: Omer ide na Oxford

Novopazarac Omer Mihović sakupio je 70.000 eura neophodnih za upis na prvu godinu studija na univerzitetu u Oxfordu. Mihović kazao da je neizmerno srećan postignutim rezultatom i da je posljednja prepreka za upis na taj prestižni britanski univerzitet uklonjena. “Pogotovo u posljednjih par dana desio se nevjerovatno veliki pomak koji je dosta pomogao da se sakupi potreban suma. Obični građani, koji su uplaćivali manje sume, su zapravo odgovorni za jedan dobar dio ukupne sume. Privrednici >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << i institucije su, naravno, odigrale veliku ulogu, jer su i pored novčanih donacija, takođe bili odgovorni za upoznavanje, upućivanje i pomaganje kampanje”, rekao je Omer. Omer će na toj britanskoj visokoškolskoj ustanovi studirati molekularnu i ćelijsku biohemiju. On je ranije za radio Sto plus kazao da bi nakon završenih studija voleo da se vrati u Novi Pazar. Izvor: Radiostoplus.com The post SANDŽAK JE USPIO – Sakupljen novac: Omer ide na Oxford appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Novopazarac Mihović ide na studije u Oksfordu, prikupljeno 70.000 evra

Izvor: NoviMagazin.rs, 30.Jul.2023

Maturant iz Novog Pazara Omer Mihović prikupio je 70.000 evra neophodnih za upis na prvu godinu studija u britanskom Oksfordu, objavio je danas Radio Sto plus.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.