SANDA RAŠKOVIĆ IVIĆ – DOK KUJA NE MAHNE REPOM

Izvor: Press, 11.Dec.2019, 12:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SANDA RAŠKOVIĆ IVIĆ – DOK KUJA NE MAHNE REPOM

Sanda Rašković Ivić maše repom uvek i pred svakim. Mahala je repom i svaki put kada je menjala stranu ili stranku. Davala je sve, samo da bi bila na pravom mestu, u pogrešno vreme. Sada repom maše pred dobrim piscem upetljanim u politiku, Sinišom Kovačevićem. Narodna stranka, koja nikako nije za narod, Sandina je nova prilika za eksponiranje. Dobar pisac, ali loš političar, nije odoleo njenom mahanju. Ali, on ovde nije ni bitan. Bitna je ona. >> Pročitaj celu vest na sajtu Press <<

FOTO:Sanda Rašković Ivić i sin Jovan Ivić
Ko je, u stvari, Sanda Rašković Ivić? Nakićena biografija bi svakog zavarala. Žena, koja nešto zna, ili kuja, koja samo maše repom? Dovoljno je da je čujete kako lupeta u Skupštini, ili kako govori u medijima, pa da shvatite nivo njene pismenosti, i ko je ona. Njenim glupavim istupima – nikada kraja. Elementarna elokventnost, takođe na nuli. Ali, i pored toga, ipak je „prolazila“ i davala sve od sebe. Svako ko je Sandu pitao – dobio je! Otvoreno je pitanje da li je dobio i Biba Radovanović, direktor Instituta za kriminološka i sociološka istraživanja, koji je Sandu, po svaku cenu, pre mnogo godina, hteo da progura kao nastavnika na Defektološkom fakultetu u Beogradu. Nije uspeo. Ni prvi, ni drugi, ni po ko zna koji put. Iako je davala svima, nije poznato da je ikada uspela da dobije univerzitetsko zvanje. Sanda za sebe tvrdi da je psihijatar i psihoterapeut. Ali, koje je njeno faktičko obrazovanje, šta ona zna - to je drugo pitanje! Možda bi se „istakla“, ako bi, kao psihoterapeut, poradila malo i na sebi. „Budi sâm svoj psihoterapeut“, to bi, možda, prošlo kao njena „specijalnost“.
Sanda Rašković Ivić je i „specijalista“ za brigu o Srbima. Neki idiot je ovu ženu postavio na to mesto, da bi brinula o izbeglim Srbima! Taj „neko“, kome je, takođe, mahala repom, ignorisao je činjenicu da Sanda Rašković ima ozbiljno hrvatsko poreklo i da (verovatno) mrzi Srbe. Da ne zaboravimo da joj je prvi suprug, Ivan Bujas, bio agent hrvatske tajne službe, koji je Sandu, po nalogu iste, zaveo. To mu i nije bilo toliko teško, obzirom na njeno stalno mahanje repom! Okot, jedno od dvoje dece iz tog ustaškog braka, bio je i Dražen, koji danas, poput oca Ivana, radi u Zagrebu za hrvatsku tajnu službu! Međutim, iz drugog braka, sa akademikom Ivićem, izrodio se Jovan, sin koji, po društvenim mrežama, takođe, pljuje po Srbima, diči se hrvatskom vojskom i njihovim ustaškim pesmama! Uz to, Jovan je i malo nastran: šminka se i oblači kao žensko, doduše – samo po nekad. Mama ovog „momka“, nije iskoristila svoje znanje iz psihijatrije i iskustvo psihoterapeuta – da mu malo pomogne i izvede ga „na pravi put“.
Toliko o kuji koja maše repom i ruši, nemilosrdno, sa svojom „garaža strankom“, državu Srbiju!
 
Piše: Maša Radivojević.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.