SANADER SAMO ŠTO NIJE UHAPŠEN

Izvor: Kurir, 27.Nov.2010, 09:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SANADER SAMO ŠTO NIJE UHAPŠEN

BEOGRAD - Sanader na korak od hapšenja? Bivši premijer Republike Hrvatske Ivo Sanader, prema pisanju tamošnjih medija, na korak je od hapšenja. Ipak, kako izgleda, njega to zasad mnogo ne dotiče i odbija sve optužbe iznete na njegov račun da se obogatio na nezakonit način

BEOGRAD - Sanader na korak od hapšenja?

Bivši premijer Republike Hrvatske Ivo Sanader, prema pisanju tamošnjih medija, na korak je od hapšenja. Ipak, kako izgleda, njega to zasad mnogo >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << ne dotiče i odbija sve optužbe iznete na njegov račun da se obogatio na nezakonit način.

U Sanaderovoj bivšoj stranci HDZ niko nije želeo da komentariše da li je i koliku štetu ovakvo pisanije nanelo samoj stranci.

- Nije na nama da se bavimo njegovim poslovima, on više nije naš član. Postoje institucije u ovoj državi koje će se baviti njegovim aktivnostima - šturo su rekli u HDZ, čiji je bivši blagajnik Mladen Barišić svedočio da je Sanaderu nosio vreće s novcem izvlačenim putem crnih fondova iz državnih firmi.

Ni predstavnici srpskog partnera HDZ, iz redova SDSS, u Vladi Hrvatske juče nisu bili raspoloženi da se bave ovom temom. Kako rekoše, „ona se njih ne tiče“.

Ni hrvatski glavni tužilac Mladen Bajić juče nije želeo da komentariše dokle se stiglo u „slučaju“ Sanader.

(B. R.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.