Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Nov.2022, 00:44

SAMOZVANA PREDSEDNICA PODVILA REP: Vjosa Osmani priznala zašto je lažna država morala da popusti u Briselu

Oglasila se Vjosa Osmani.

Samozvana predsednica lažne države Kosovo Vjosa Osmani zahvalila je američkom predstavniku u Prištini DŽefriju Hovenijeru i Vladi SAD na njihovom aktivnom učešću u postizanju današnjeg dogovora u Briselu o registarskim tablicama.

- Želim da zahvalim ambasadoru SAD DŽefu Hovenijeru i Vladi SAD na njihovom aktivnom angažovanju u postizanju današnjeg dogovora u Briselu. Njihova podrška procesu dijaloga (tzv.) Kosova i Srbiji (Beogradu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i Prištini) je neophodna. (Tzv.) Kosovo je zahvalno - navela je Osmani na Tviteru.

Podsetimo, sve ono što su predstavnici Prištine odbili pre dva dana, danas su prihvatili. Na ovakvu odluku očigledno su se odlučili zbog pritiska koji je Amerika izvršila nad njima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.