Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Nov.2023, 14:44

SAMOHRANI OTAC SA SINOVIMA DOBIĆE NOVU KUĆU NA KiM: "Velika je vlaga bila, nije moglo da se diše,..sada ćemo živeti srećno" (VIDEO)

Igor Ađančić, samohrani otac, živeće na jednom spratu sa sinovima, Vidojem i Savom.

Porodici Ađančić iz Babinog Mosta, koja je živela u veoma lošim uslovima, uskoro će biti izgrađen novi dom.

Porodice Borka i Igora Ađančića su do skoro živele u nehumanim uslovima, a uz pomoć Privremenog organa opštine Obilić i Kancelarije za KiM oni će uskoro imati novi dom od 124 kvadrata.

- Mnogo nam ovo znači, u lošim uslovima smo živeli. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ovde je nekada bila štala za stoku i brat i ja smo sa decom ovde živeli. Velika je vlaga bila, sin mi je asmatični bolesnik, nije moglo da se diše, da se spava. Sada se nadamo da će biti sve u redu i da živimo srećno - rekao je Ađančić.

Vidoje i Sava ne kriju sreću što će uskoro imati novu kuću, a kako kažu, i svoju sobu, što do sada nije bio slučaj.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.