SAMOHRANA MAJKA SA FANTOMKOM: Bojana je kod kuće brižna i požrtvovana, a na poslu strah i trepet za kriminalce (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Mar.2021, 19:14

SAMOHRANA MAJKA SA FANTOMKOM: Bojana je kod kuće brižna i požrtvovana, a na poslu strah i trepet za kriminalce (FOTO)

Birajući svoj poziv, vodila se srcem, željama i mladalačkim entuzijazmom

MUP je povodom predstojećeg praznika 8. marta, odlučio da predstavi nekoliko svojih pripadnika nežnijeg pola. Danas su pokazali kako jedna Bojana ne skida osmeh s lica - ona gaji dvoje dece, samohrana je majka, a u MUP radi izuzetno odgovoran posao.

- Naše koleginice iz Ministarstva unutrašnjih poslova dokazuju da je moguće da savremena žena, ako to želi, može podjednako biti uspešna >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << poslovna žena i posvećena majka - objavili su na Fejsbuku.

- Bojana Jovanović iz Mladenovca, ima 30 godina. Zaposlena je u PJP Policijskoj brigadi, četvrtoj operativnoj četi, prvog operativnog bataljona od 2012. godine. . Noseći sav teret policijskog posla i opreme, maksimalno je posvećena zadacima.

Kolege i starešine je neizmerno poštuju. Trudeći se da svoja znanja unapredi, 2019. godine stekla je sertifikat National escort Officers training for Collecting Return Operations by Air.

Samohrana je majka sedmogodišnje Mie i petogodišnjeg Vuka.

Bojana u životu postavlja prioritete, usklađuje obaveze, organizuje raspodelu dužnosti i radi punom parom. Na poslu ne prestaje da bude majka, kod kuće ne prestaje da bude uspešna poslovna žena. To nisu odvojene uloge, to nisu dve žene u njoj - jednostavno to je ona.

Наше колегинице из Министарства унутрашњих послова доказују да је могуће да савремена жена, ако то жели, може подједнако...

Posted by Министарство унутрашњих послова Републике Србије on Thursday, March 4, 2021

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.