SAMO ŠTO SE NIJE SRUČIO PLJUSAK NA BEOGRAD! RHMZ izdao hitno upozorenje - grad će UDARATI JAKO u ovom delu zemlje

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Sep.2023, 14:45

SAMO ŠTO SE NIJE SRUČIO PLJUSAK NA BEOGRAD! RHMZ izdao hitno upozorenje - grad će UDARATI JAKO u ovom delu zemlje

Najnovije upozorenje RHMZ-a

Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ) upravo je objavio najnovije hitno upozorenje na vremenske neprilike. Upozorenje se odnosi na "lokalno izražene pljuskove sa grmljavinom i kratkotrajnom pojavom grada na području Zapadne Srbije i Posavine". I na području Beograda očekuju se lokalni plјuskovi sa grmlјavinom, upozoravaju.

- Jaka konvektivna oblačnost iz okoline Šapca u narednih sat vremena premeštaće se na istok ka >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Obrenovcu i južnim delovima Beograda, uslovlјavajući jake polјuskove sa grmlјavinom i pojavom grada. U narednih sat, dva vremena na području Obrenovca i Beograda, posebno južnih delova Beograda, očekuju se intenzivni plјuskovi sa grmlјavinom i pojavom grada - navodi se u hitnom saopštenju RHMZ.

Takođe, kako se dodaje, "jaka konvektivna oblačnost sa područja Lјubovije i okoline premeštaće se na istok, ka širem području Valјeva i Lјigu, uslovlјavajući jake polјuskove sa grmlјavinom i pojavom grada".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.